Farväl & på återseende!

Idag åkte våran företrädare Evelina hem.
Kommer bli lite tomt nu, men som tur är kommer hon ju tillbaka i Oktober och då ska vi alla tre jobba här på La Hoppla tillsammans. Kommer nog bli trevligt.
Så nu får jag och Johanna sköta stallet själva, allt med Christo. Men det kommer nog gå bra, Han är hur trevlig som helst. Beröm fick vi idag av Christo, han tyckte att Diavolo glänste så fint.


Idag har vi även passat på att bada och borstat Taina, vilket hon behövde och njöd av i stora drag! En påse full  med hår fick vi bort idag, men det finns mycket kvar så imorgon blir det en till omgång med borsten!

Syns kanske inte så bra på bilderna, men hon är stor som en häst!

Gårdens vakthund fick sig en omgång med bad och borstning.

Och hon njöt förfullt!





Rycka manen kanske?


Sötaste Cortez i hagen. Glänser fint!


Imorgon är vi lediga så vi ska åka in en sväng till Miramar och kolla lite, vi behöver även handla lite frukost och lunch.
På Onsdag flyttar vi ner i stugan igen. Ska bli skönt att få göra oss lite hemmastadda, just nu är allt lite rörigt.

Nu ska vi ta ett kvälls dopp i poolen innan sovdags och svalka sig lite. Det är löjligt varmt såhär dags på  dygnet, det är säkert runt 25-30 grader inne utan  AC. Så ett svalkande dopp behövs!
Mera uppdateringar och bilder kommer imorgon, har varit lite dåligt med det eftersom att det har varit lite rörigt och brist på tid.

Godkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0