Goldenfürst

Ja, som Johanna då redan berättat så red jag Golden en stund nu på kvällen. Han har ju stått en dag då vi inte hunnit rida så han står bara och bankar i boxen och väsnas.
Filmerna som Johanna tog så fint får jag tyvärr inte in på datorn. Alla bilder och filmer finns på minneskortet, men av någon konstig anledning så visas inte filmerna på datorn, går inte att lägga in. Vi får ta nya någon annan dag.


Han var inte riktigt lika arbetsvillig idag, gick mest och hängde i bettet. Men frammåt och pigg iallafall. Red nog inte i mera än 30-40 minuter. Lite lagom på kvällskvisten.

Vårat hus är vägg i vägg med stallet vilket är ganska bra, då hör man tydligt om det händer något, om någon rullat fast eller om det bankas ovanligt mycket eller några konstiga ljud. Så när vi sitter här och bloggar lite så börjar det smälla så dant vilket är ovanligt. Med hjärtat i halsgropen for man upp och skulle springa ut i stallet och kolla, så ser vi att lite längre bort så håller dom på och smäller en massa raketer ... Suck!

Nu så är det snart dags för att hoppa i säng. Imorgon har vi sovmorgon hur länge som vi vill och behagar. Ingen Miramar imorgon, nog shoppat för ett tag ... Vi stannar på gården, gör oss lite drinkar och slappar vid poolen hela dagen, det är härligt det!

God Natt folket så hörs vi mera imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0