Våran lediga dag!

Idag har vi varit lediga hela dagen i stort sett.
 Eftersom att varken Inger eller Hans längra klarar av att mocka så har vi kommit överens om att vi sover så länge vi vill och går sedan upp och mockar och sen är vi lediga resten av dagen. Så Varje Söndag är vi lediga, även Fredagarna. Eftersom att Christo kommer på morgonen så måste vi vara där, så då tänkte vi att, klart att vi lika gärna kan ta morgonen när vi ändå är i stallet, sen är vi lediga resten av dagen.

Så idag gick vi upp klockan tio, åt frukost och tog det lugnt. Runt halv elva kanske så började vi mocka. Två personer på totalt fem boxar så det går fort. Sen åkte vi in till Miramar och handlade lite. Mest mat men ett par linnen och nya bikinitrosor eftersom att jag glömde mina hemma. Sen när vi kom tillbaka så tog jag och Johanna en sväng på Golden och Fürstina Ingers hästar. Jag red Golden Ingers gamla hingst och Johanna red på Fürstina. Fürstina har ju varit tävlingshäst men idag kan man nog inte gissa sig till det, så Johanna ska kämpa med henne. Inger blev så glad när hon stod och kikade lite när vi red, hon tyckte att det såg så bra ut.
Tummen upp för det!
Efter ridpasset så bytte vi om och hoppade i poolen, riktigt skönt. Motionssimma lite vilket är riktigt najs, vi tänkte bli lite vältränade igen,  He He..  Så vi kör ett par längder lite då och då.
Annars så har vi inte gjort så mycket mera idag, mest bara tagit det lugnt.

Just precis nu när vi sitter vid datorerna så kom det ett gäng på 5-6 personer gåendes över gården. Tror att det är Ingers syster med sina fem barnbarn på besök. Som tur är så ska dom inte bo på gården. Hans tyckte att det var nog med besök för ett tag, haha.

Nu sitter vi och väntar på maten, det är väl en lite stund kvar. Sen om vi orkar så tar vi kanske en sväng till kiosken och köper lite glass, Alltid trevligt.


Godkväll!

 /Fanny


Kommentarer
Postat av: Evelina Söderström

Undrar om det kan vara den kiosken vi gick till nästan varje dag? Det är kanske max 5 minuters gångväg från gården? Om man fortsätter vägen lite längre. Det borde vara samma kiosk :P

2011-07-03 @ 21:58:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0