Händelserik Tisdag.

Idag så åkte vi till marknaden runt klockan 12 och kom hem runt halv 6. Lite stressigt med att fixa Diavolo, och han va inte ren kan jag lova.

Vi hittade lite småsaker på marknaden, mer hade vi inte råd med. Men det fanns massvis man ville köpa. Nästa tisdag kanske ...
Och så käkade vi lunch på en restaurang precis i närheten, pizza fick det bli.

10 st nagelack för 100 kr.

Två klockor för 140 kr.


Marknaden stängde tydligen klockan två. Så när vi käkat klart så hade alla plockat ner sina stånd. Så då gick vi till den svenska butiken och köpte havregryn och lite svenskt godis. Sen satt vi och väntade på Hans i två timmar. Helt galet vad tiden kröp fram.
Så vi tog en massa onödiga bilder för att roa oss lite.

Den svenska butiken.



Våran telefon med spanskt nummer.


Johanna köpte nya brillor.

Vi satt vid den svenska affären på en lite mur och väntade på Hans. Då hände det en olycka. En älde dam var påväg över gatan medans en bil på datan backade mot hennes håll. Varken han i bilen eller damen som gick över gatan tittade sig för så kvinnan blev påkörd bakifrån. Det var inget jätte allvarligt för bilden stannade direkt när damen skrek till men hon fick sig en knuff bakifrån så hon for fram och ramlade. Hon blev alltså inte överkörd som tur var. Men hon vart nog väldigt chockad. Inom loppet av 3 sekunder stod det massa människor omkring henne och hjälpte till. En äldre man kom och frågade oss om vi såg vad som hände och vi berättade de vi såg. När polisen och ambulansen sen kom så gick vi och ställde oss en liten bit längre bort för att inte stå i allt kaos.
Johanna vågade sig på att smygfota lite.


Det var den dagen det. Ni är jag jätte trött efter allt ståhej. Film och sova låter lockande.

/Fanny


Kommentarer
Postat av: Lina

Sis, kan du snälla köpa en såndär klocka fast vit till mig?? PUSSSS!

2011-09-30 @ 22:17:15
URL: http://linelias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0