Och så var denna dag avklarad.

Idag så åkte vi iväg med Inger igen och skulle kolla på stallar och så åkte vi till Mijas och tittade. Det är en gammal och liten stad/by eller vad man ska kalla det. Super mysig. Massa åsnor som man använder till "taxiåsnor". Super söta. Och så betalade Inger för häst och vagn helt random. Det var också super mysigt! Allt va super! Inger älskar att få berätta gamla historier och hennes upplevelser, hon blir på så bra humör när vi åker iväg och hittar på saker. Och då blir allt bra.
Vi köpte oss en varsin glass och kollade runt lite i dom små butikerna, och utsikten. Wow ... Byn ligger väldigt högt uppe på ett berg så man såg ut över Hela Fuengirola och havet. Gud vad man skulle vilja bo där.

Senare när vi kommit hem så tog vi oss en uteritt "Jill-rundan" som vi kallar den. För att man rider mot & förbi Jills hus. Hon bor även väldigt nära berget som brann så vi kikade lite. Det var bara svart & svart.

Våran praktikant tog en del bilder från idag. Ska fråga sen om vi kan få sno några. Jag lyckas alltid att glömma och ta med kameran när man behöver. Men men, Hon brukar vara väldig generös. :-)

Nej, nu måste vi ut och fortsätta. Cristo har ridit klart och Diavolo ska tas hand om. Sen middag!

Adiooos
/Fanny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0