Dåliga vi är..

Vår uppdatering är verkligen usel, och det får vi be om ursäkt för.
Vi har massor att skriva om och massa bilder att lägga upp men det blir inte av :( Förlåt!

Min kära mor är på besök här i Spanien, och bor nere i stan på ett flott hotell. Idag var de över och tog några koppar kaffe och fick en rundtur på gården, samt lämnade över 3 par ridbyxor samt lite kläder. Najs!
Imorgon kommer de och hämtar oss efter morgontjänsten i stallet så drar vi in till stan för en heldag med shopping, sol & bad och restaurangbesök!  Ska bli mysigt att få umgås med mamma och komma iväg lite från gården.
Dock måste vi vara tillbaka 22:30 för vår praktikant kommer imorgon kväll.

Ikväll fick fina Malibu en släng av kolik.
När jag innan fodringen gick förbi hennes box så låg hon ner men såg pigg ut. Tänkte att hon kanske bara vilade eller nåt, inget skumt direkt. När jag fodrade kraft så stog hon upp och bankade på boxdörren som vanligt.
När vi skulle fodra halm till henne så låg hon ner igen och hade inte rört maten och hon brukar kasta i sig kraften snabbt som ögat.
Så det var bara att ta ut och longera trav-galopp-trav-galopp-skritt-lyssna magen-byta varv-trav-galopp osv tills magen hade kommit igång.
Efter en halvtimme ungefär hade hon gjort Nr.2 ett par gånger och magen klonkade så då kunde vi börja andas ut. Hon fick komma ut i hagen igen och stå där tills klockan 22 för då började hon bli nervös och ville in, men magen klonkade och hade sig så förhoppningsvis mår hon bra imorgon och ligger inte död i boxen.
Inte konstigt eg att hon fick kolikanfall för ägaren har inte varit här och ridit på flera veckor, så troligtvis ska vi börja rida henne igen, vilket vi är mycket glada för.
Saknar att hantera och rida henne. Som det är nu tar man bara ut och in henne från hagen och det är ju inte samma sak som att rykta och gulla och rida direkt..
Happy ending iaf. Håll tummarna för att hon lever imorgon!!

Kommentarer
Postat av: Linn

Hur gick det med Malibu? :(

2011-08-20 @ 23:57:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0