Idag är en ganska bra dag

Idag har vi kört stenhårt! Hehe nej då men vi har hunnit motionera alla hästar, mer om det kommer i *dagens träning* senare.

Igår gjorde vi värsta pastasalladen med pastafjärilar, kyckling, bacon, paprika, lök, morötter, sallad och majs. Den kommer räcka i minst två dagar till! Supergod dessutom, men vi är ju mästerkockar så ;)
Vi slappade ett bra tag vid poolen idag och jag har bränt nyllet känner jag och det är ju orutinerat och väldigt oskönt måste jag säga... När vi hade solat och badat klart var det äntligen ledigt i köket så vi passade på att röra ihop en kladdkaka, äntligen. Vi har tänkt göra det i en veckas tid men det har liksom aldrig blivit av, förrän idag.
Så imorgon blir det fika efter första ridpasset!! Självklart ska vi ha grädde och färska jordgubbar till också.

Fidel (stavning?) som äger Malibu var här och red nu ikväll också, oväntat. Så nu har han varit här hela två gånger på jaa... sen Mallis kom hit och det var ju ett riktigt bra tag sen. Vi hann tyvärr inte se honom rida, för han red bara en halvtimme eller så, men nästa gång får vi springa ner och kolla, vill ju se hur han rider vår fina prinsessa!
Men ja, det var det om dagen det. Tainis var så söt när vi skulle gå upp och säga godnatt så hon bjussar på bild idag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0