Prestige!

Red Prestige nu på kvällskvisten. Underbara häst! Han har blivit som en helt ny häst. Arbetsvillig och pigg! Förut så gick det knappt att få fram honom utan att han stegrade eller bockade. Nu springer han fullfart framåt utan att man behöver driva som en galning. Galoppombyten, piruetter, passage, galet ökad trav, ja allt kan man göra.
Prestige är Christos gamla dressyrhäst som han tävlat Grand Prix med, så han kan ju en del den hästen. Bara man får fram hans vilja att arbeta och göra saker.
 Nu så är han prima. Ah, det är så underbart när man ser sådan stor skillnad på honom. Hoppning och dressyr, han älskar det. Han ville inte ens gå hem till stallet, han ville fortsätta att arbeta.



Johanna red Maika, Judy's häst. Judy är på semester så hon bad oss ta hand om Maika, rida och pyssla.
Hon ansåg att Maika var ganska framtung, tog tag och hängde i bettet. Hon var även väldigt framåt och pigg. Men efter en stund när Maikan började fokusera lite mera så var hon väldigt fin och trevlig. Det såg även väldigt bra ut mot slutet, Maika såg avslappnad och nöjd ut.
Det var även första gången som Johanna red Maikan på banan. Men Judy ska vara bortrest i lite drygt tre veckor till så det finns gott om tid för Johanna att pröva på och hitta alla knappar. Kommer nog gå super bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0