Tackar han som uppfann poolen!

Nu innan läggdags så hoppade vi i poolen. Det var varmare i vattnet än i luften, lite galet. Men man behöver svalka sig lite innan man hoppar i säng. Våran stuga, speciellt vårat rum är väldigt litet så det blir så instängt och Varmt!

Dagen idag har rullat på som vanligt. Chefen var tillbaka efter ett par dagars ledighet. Så nu är allt i sin ordning. Inger har sin gamla elev som red här för flera år sedan och har kommit hit varje år och ridit Golden vilket är rätt skönt. En häst mindre att rida. Eftersom att det är för varmt under dagarna att rida så hinner man inte med alla hästar varje dag. Runt sju brukar det vara okej att rida första hästen. Men Cristo kommer kl sex/sju på kvällen så man hinner bara rida när han är iväg till sin tränare. Då brukar vi passa på att rida lite, han är ju borta i två timmar så man hinner gott och väl. Klockan tio så blir det mörkt. Det är synd för det är då som det är som skönast ute.

Johanna lärde sig även att dyka idag! Efter 20 år så klarade hon det. YEEAAH! Fast vi får finslipa lite innan hon kan börja tävla i dykning!

Nu blir det till att se på en film och sova.
På fredag kommer praktikanten!

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0