Jaaaa

Nu har det ju varit lite dåligt med uppdatering härifrån, men vi har faktiskt inte gjort mycket mer än det vanliga.. Ridning har vi varit dåliga med, stackars hästar.
Nu har ju nedräkningen tills vi åker hem börjat, så då kanske man kan hitta lite ny energi till att rida?

Det som har hänt på gården sen sist är bl a:
-Uteritt på Fürstinna & Prestige, busade lite och hästarna tyckte det var superskoj att få trava och galoppa lite utomhus.
-Efter uteritten kom Inger och bad oss motionera Golden. Vi tog med Cortez också, Fanny red barbacka och kom fram till att hon kan stå på knä och till och med ställa sig upp på honom, så länge han inte försöker äta gräs.
-Hovslagaren var här och skodde Mallis. Han upptäckte (som vi misstänkt ända sen hon blev halt för ett par dagar sen) att hon har fått hovböld. Tack vare att ägaren inte ringt hovslagarn i tid. Bra jobbat.
-Våra valpar har fått godkännande att flytta in på gården. Nu har de en egen box i stallet full med spån och min gamla trasiga resväska som bädd med ett schabrak och en rumpvärmare i.
-Trots att vi är glada åt att de får vara här kan vi inte tycka att det är okej att de ska sitta instängda i en box 24h/dygn förutom de promenader vi ska ta utanför grindarna. Nej tack. Tillbaka till Romano under dagarna får de gå.
-Uteritt på Prestige & Fürstinna. Upp för en backe, genom en flod, ner för en backe och in i en ko. Hej hå, in i en ko som fortsatte tugga och glo. Skämt åsido, mycket klättring för hästarna.  
-Hans har bokat om valparnas veterinärbesök sisådär 4-5 gånger. Alltid ska det vara något som kommer ivägen. Annars är det aldrig nåt som händer, men bara för att, så ska det alltid bli förhinder.
-Vi har börjat rensa kläder, papper och sorterat det som ska hem resp. slängas. Halleluja!

Sådärja, nu har ni fått uppdatering. Nu ska vi glo på film och sen sova.
Good night, sleep tight and dont let the bedbugs bite! /Johanna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej. Fin blogg. kolla gärna in min nya blogg.

2011-10-27 @ 20:02:54
URL: http://sagtav.blogg.se/
Postat av: Hanna

haha, sköna ni är!

2011-10-28 @ 00:09:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0