Valpar & Romeria

Ja, i förrigår måste Hans varit på riktigt gott humör.
Vincent (Fannys valp) smet ut genom gödselstacken och kom trippandes lugnt och glatt till stora huset, Hans skrattade och klappade på honom och sa att om det inte var för Mara ville han ha honom själv,men då sa vi att Fanny ska ha med honom hem osv osv . Det var frid och fröjd tills Inger kom och skickade Taina på honom.

Senare stog Hans och pratade med ägaren till hundarna, Romano, och vi började be Hans ställa några frågor om hundarna och översätta. Sen sa han till oss att "det kostar ju 10.000kr att ta hem hundarna". Tur för oss att vi har läst på och kunde komma med alla möjliga motargument. Vattentätt. Sen gick jag iväg och då vände sig Hans till Fanny och sa "Ja fundera på det här så kan vi prata om det senare".
Fattar ni? Vi får valparna!!! Helt galet.
Dock får de inte bo på gården än, men det ska vi ordna. Största problemet är att han inte pratat med Inger om hela saken än. Det måste han göra. Vi har kommit på en perfekt lösning. Yes we have hihi.

Igår var det Romeria. Vi badade alla hästarna och knoppade manen och hade putsat utrustningen. Sen gick vi för att äta lunch, byta om till våra spanska kläder och fixa hår och smink.
Precis när vi hoppat upp var Prestige JÄTTEARG och hoppade och sparkade och hade sig, men så fort vi kommit ut på vägen blev han snäll igen.
Själva romerian var en upplevelse. Prestige uppförde sig inte alls så snällt och kolugnt som vi hade trott, han hoppade och snurrade och var allt annat än stilla. Vi backade in i en bil ouups....
Vi stannade inte så länge, och på hemvägen var Pirris som förbytt. Vi kunde galoppera samlat och sakta, passage och piaff, samlad trav. Ooh det var underbart!
 Ni som vill veta vad Romeria är, googla!!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0