Tisdag 27.9

Hej hopp!

Idag har varit en ganska så slö dag egentligen. Vi har börjat måla om staketet till hagarna och så ska vi måla om grinden.. Färgen tog slut ganska fort idag så blev inte mycket målande. Inte för att vi klagar, det är så otroligt segt att måla staket. Enformigt till tusen.

Vi följde med Hans in till stan för att handla på svenskaffären - En skandinavisk butik där man kan hitta allt från marabouchoklad till fiskbullar. Köpte med oss en stor påse lösviktsgodis, ostbågar, dillchips och grillchips.
När vi kom tillbaka var det lunch sen en liten siesta, hehe. Vi somnade och sov typ 1,5h.
Tror det är dags att sluta med siestan för man blir så slö och seg när man sover mitt på dagen. Och massa timmar försvinner där man kan göra annat t ex rida eller sola :)

Ikväll var vi riktigt smarta och borstade iordning Jamaica och Pirris innan Cristo kom så när han hade ridit iväg kunde vi snabbt sadla och tränsa sen rida utan att middagen blev försenad för oss.
Jamaica var rätt trevlig idag faktiskt, tog dock ett bra tag samt en himla massa volter innan hon mjuknade och började jobba i form - på volten iallafall. Haha, hon är rätt jobbig för direkt när man kommer ur volten och rider lätt på långsidorna blir hon racerponny och sticker iväg som en kamel! Riktigt charmig heheh.
Fanny jobbade med volter på Prestige och tillslut förstod han att man ska flytta bakbenen i volterna och inte göra piruett. Han är nog den lataste storhäst jag träffat!!


Nu är det nog filmtajm och ryggläge i sängen, imorgon blir det uteritt med hela gänget! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0